Kada vištieną tikrai sveika valgyti

Vištiena – vienas geriausių baltymų šaltinių, ši maistinė medžiaga svarbi vaiko augimui. Mitybos specialistai pataria vištieną dažniau rinktis vaikų patiekalams dar ir dėl to, kad šioje mėsoje mažiau sočiųjų riebalų,…

Skaityti visą

Vitaminai ir mineralai – stiprybė prieš ligas

Nerūpestingą vasarą pakeitus darbingam rudeniui, kad nepritrūktume jėgų, susirūpiname organizmo stiprinimu. O jas sekina saulės stoka, mažesnis judrumas, taip pat sulėtėjusi medžiagų apykaita – organizmas taupo energiją, kaupia kalorijas, kad…

Skaityti visą

Ką valgyti mamai žindyvei?

Kū­di­kį krū­ti­mi mai­ti­nan­ti mama – ir­gi žmo­gus, ku­riam ne tik no­ri­si, bet ir rei­kia vi­ta­mi­nų ir ska­nu­my­nų. Aiš­ku, svei­kos mi­ty­bos ir pro­duk­tų su­de­ri­na­mu­mo prin­ci­pai ga­lio­ja vi­siems. Viską, ko širdis geidžia…

Skaityti visą

4 pusryčių receptai – su vitaminų užtaisu

Pusryčiai svarbūs mūsų savijautai visą dieną, todėl iš ryto reikia valgyti maistingus, sočius patiekalus, kurie suteikia daug energijos. Deja, rytinis patiekalas, kuriame netrūksta vitaminų, dažnai tampa iššūkiu, nes įprasta manyti,…

Skaityti visą
1 2 3 6
Facebook